TASKI Steam SDV8 SmartDoseV8 gőztisztító gép beépített porszívóval, 8 bar nyomással
TASKI Steam SDV8 SmartDoseV8 gőztisztító gép beépített porszívóval, 8 bar nyomással
2 001 000 Ft +ÁFA darab Kosárba

TASKI Steam SDV8 SmartDoseV8 gőztisztító gép beépített porszívóval, 8 bar nyomással

2 001 000 Ft +ÁFA darab

  • A gép folyamatos feltöltésű melegvíztároló rendelkezik, ami biztonságosabb a kezelő számára, és kevesebb időre van szükség a víz felmelegedésérhez. A hosszabb üzemidő nagyobb hatékonyágot biztosít. A mosószer adagolás funkció lehetővé teszi a zsír és a szennyeződés gyors eltávolítását. Még a rágógumi is eltávolítható a megfelelő Diversey rágógumit eltávolító termékkel együtt használva.
  • Kompakt: Erőteljes, robusztus és többfunkciós, de mégis kompakt, könnyen mozgatható és szállítható, nagy hátsó kerekekkel és elöl zárható görgőkkel. A a teljes tartozékválasztékot szállítjuk és a gép hátulján tároljuk.
  • Erőteljes 8 bar nyomás: Erőteljes 8 bar-os gép beépített porszívóval és mosószerrel, amely lehetővé teszi a legnehezebb tisztítási feladatok egyszerű elvégzését. Megoldást szolgáltat a legnagyobb kihívást jelentő területek mélytisztítására, beleértve a rágógumi eltávolítását is.
  • Beépített porszívó: A porszívó funkcióval a felületek gyakorlatilag szárazon maradnak, így lehetővé teszi a gyors, egyszeri tisztítást, csökkentve a takarításra fordított időt. A 12 literes gyűjtőtartály vészhelyzetben használható nedves porszívózáshoz, így maximalizálja a gép funkcióit és kevesebb tárolóhelyet igényel.
TASKI Steam SDV8 SmartDoseV8 gőztisztító gép beépített porszívóval, 8 bar nyomássalTASKI Steam SDV8 SmartDoseV8 gőztisztító gép beépített porszívóval, 8 bar nyomással

Rendelésre (1-2 hét)

További információk, kedvezményes árajánlat, gépbemutató vagy
részletfizetési kalkuláció kérése esetén, kérjük írjon e-mailben: hum@hum.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TASKI Steam SDV8 SmartDoseV8 gőztisztító gép beépített porszívóval, 8 bar nyomással” értékelése elsőként

A teljes nevét és e-mail-címét nem tesszük közzé. Kérjük töltse ki a *-gal jelölt mezőket.