Delladet VS2 folyékony tisztító-, fertőtlenítőszer, 20 liter
Delladet VS2 folyékony tisztító-, fertőtlenítőszer, 20 liter
25 907 Ft +ÁFA kanna Kosárba

Delladet VS2 folyékony tisztító-, fertőtlenítőszer, 20 liter

25 907 Ft +ÁFA kanna

  • A Delladet erősen habzó felületaktív anyagok, szekvesztráló és lúgos építőanyagok keverékét tartalmazza. A fertőtlenítő tulajdonságokat a kvaterner ammóniumvegyület (QAC) beépítése biztosítja. Az összetevők ezen kombinációja rendkívül hatékony szennyeződéseltávolítást és fertőtlenítő hatást biztosít a legtöbb vegetatív mikroorganizmus ellen, beleértve a gram-pozitív és gram-negatív baktériumokat és élesztőket
  • A Delladet padlók, falak, edények, berendezések és egyéb élelmiszerekkel érintkező felületek egylépcsős tisztítására és fertőtlenítésére ajánlott, és alkalmas hús- és baromfifeldolgozókban, snack-ételekben, tejüzemekben, italgyártó üzemekben és a legtöbb egyéb élelmiszer-feldolgozási műveletben
Delladet VS2 folyékony tisztító-, fertőtlenítőszer, 20 liter

Külső raktárban (3-5 munkanap)

Nagyfelhasználói / viszonteladói árajánlat kéréséhez, kérjük írjon nekünk a nagyker@hum.hu e-mail címre.

A Delladet egy folyékony, fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkező koncentrált mosószer, amelyet kifejezetten az élelmiszer-, ital- és tejipar nyílt üzemi tisztítására fejlesztettek ki.

  • A Delladet erősen habzó felületaktív anyagok, szekvesztráló és lúgos építőanyagok keverékét tartalmazza. A fertőtlenítő tulajdonságokat a kvaterner ammóniumvegyület (QAC) beépítése biztosítja. Az összetevők ezen kombinációja rendkívül hatékony szennyeződéseltávolítást és fertőtlenítő hatást biztosít a legtöbb vegetatív mikroorganizmus ellen, beleértve a gram-pozitív és gram-negatív baktériumokat és élesztőket.
  • A Delladet padlók, falak, edények, berendezések és egyéb élelmiszerekkel érintkező felületek egylépcsős tisztítására és fertőtlenítésére ajánlott, és alkalmas hús- és baromfifeldolgozókban, snack-ételekben, tejüzemekben, italgyártó üzemekben és a legtöbb egyéb élelmiszer-feldolgozási műveletben.
  • A Delladet manuálisan és áztatással vagy szórással is használható. Habképző tulajdonságai megfelelő habfelhordó berendezéssel is használhatók.

További információk

Tömeg 21 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Delladet VS2 folyékony tisztító-, fertőtlenítőszer, 20 liter” értékelése elsőként

A teljes nevét és e-mail-címét nem tesszük közzé. Kérjük töltse ki a *-gal jelölt mezőket.